De week begon op maandag 4 april met een regenachtige wedstrijd tussen het Kasteel en de Eerste Rith. Beide teams hadden ondanks de regen veel zin in de wedstrijd en hebben alles gegeven om te winnen. Uiteindelijk is de wedstrijd ingekort vanwege de regenval en heeft de Eerste Rith gewonnen met 3-10.

Op dinsdag speelde de Eerste Rith nog een wedstrijd tegen de Internationale school. Door de aanmoediging vanaf de zijlijn speelde beide partijen sportief. De twee aan elkaar gewaagde teams speelde een spannende wedstrijd met een uitslag van 24-10. De Griffioen tegen de Wildert is geëindigd in 11-13. De wedstrijd was van klasse niveau. Het verliep vloeiend met een aantal mooie acties. Beide teams vonden het een geslaagde middag.

De Rietvink speelde hun allerlaatste wedstrijd van het seizoen en hebben nog één keer alles op alles gezet om te winnen. Helaas hebben zij op het nippertje met 1-3 verloren. De spelers hebben genoten en sloten de NAC Street League 2021/2022 mooi af. Op het thuisveld van de Wisselaar heeft het team met 12-4 gewonnen van de Tweesprong. De supporters zagen niet de meest spannende wedstrijd, maar op sportiviteit hebben beide teams alle punten behaald.

Op woensdag speelde de teams in Geertruidenberg op het voetbalveld van F.C. Right-Oh. De wind en de kou hebben de teams er niet van weerhouden om alles te geven voor de overwinning. Door veel supporters langs de zijlijn met de bijbehorende spandoeken ontstond er een leuke sfeer. Vonder 8 kon in de eerste helft niet tegen Biekorf 7A op. Veel doelpogingen gingen naast en de tegenpartij scoorde al wel. Echter liet het thuisteam het er niet bij zitten. In de tweede helft kwamen ze sterker terug en wonnen ze met 5-4. Wilsdonck 7 mocht tegen Wilsdonck 8. Groep 8 bleek sterker te zijn en won uiteindelijk met 0-19.

Donderdagmiddag speelde de middelbare scholen de wedstrijden letterlijk door weer en wind. De meiden hadden één wedstrijd op het programma staan, de Rotonde tegen OLV Lyceum. Beide teams hadden het erg naar hun zin, maar de Rotonde bleek sterker dan het OLV. Ze wonnen met 20-2.

De jongens hadden in totaal drie wedstrijden. Bij Tessenderlandt tegen het Brederocollege was het thuisteam in de eerste helft de bovenliggende partij. Hierdoor stonden ze in de rust ook voor met 12-0. In de tweede helft sloeg de wedstrijd om en scoorde de spelers van het Brederocollege nog negen doelpunten, dit bleek helaas niet genoeg voor de winst met een uitslag van 21-9. Het team van Graaf Engelbrecht kon in de eerste 25 minuten makkelijk scoren. Mencia de Mendoza kwam terug in de tweede helft en liet de tegenpartij minder doelpunten maken. Beide teams waren sportief en toonde respect naar elkaar, de NOAD- bonuspunten zijn binnen. Het werd 23-0.

Volgende week staan er weer wedstrijden op de planning. Daarnaast zijn ook de uitnodigingen voor de finaledagen verstuurd. Vergeet je team dus niet in te schrijven!