Het seizoen van de NAC Street League werd afgesloten middels een groots evenement. Afgelopen week hebben scholen uit Breda en Geertruidenberg op P5, naast het Rat Verlegh Stadion, genoten van een sportief festijn.

Het programma stond in het teken van de geschiedenis van NAC Breda. Deelnemers zijn door middel van voetbal gerelateerde spellen ondergedompeld in het thema. Het terrein bevatte vijf verschillende zones met elk een gebeurtenis uit de geschiedenis van de voetbalclub NAC Breda. Teams konden een duel aangaan tijdens een voetbalwedstrijd, mega Jenga spelen, vol overgave voetbal bowlen en nog veel meer. Gedurende de finaledagen is er door DJ FeestRay samen met Chapeau Productions een groots feest gebouwd. Alle deelnemers streden voor verschillende prijzen, met als hoofdprijs het schoolreisje voor het gehele leerjaar.

NAC Junior Street League

Dinsdagochtend en dinsdagmiddag was het de beurt aan de deelnemers van de NAC Junior Street League. Zij mochten als allereerste het programma afleggen en genieten van de muziek. Na een fantastische openingsact, met spelers Nathan de Raes en Awale Ismael van NAC Breda onder 21, was het tijd voor de speelrondes. Tijdens de rondes zijn nog veel punten behaald om die winnende plek te bemachtigen. De uiteindelijke winnaar van de NAC Junior Street League seizoen 2021/2022 is de Wildert geworden.

NAC Street League GTB

Op woensdagmiddag mochten de deelnemers van de NAC Street League GTB in het zonnige weer hun kwaliteiten tonen en het opnemen tegen de andere teams. De dag werd afgesloten met een groot feest en een prijsuitreiking. De winnaar van de NAC Street League GTB seizoen 2021/2022 is Wilsdonck 8 geworden.

NAC (Ladies) Street League

Op donderdag gingen de jongens en de meiden van de NAC (Ladies) Street League de strijd met elkaar aan. Iedereen gaf nog een keer alles om punten binnen te halen. De prijzen zijn verdeeld en de uiteindelijke winnaar van de NAC (Ladies) Street League is OLV Lyceum geworden.

Namens de organisatie van de NAC Street League en NAC Maatschappelijk willen wij iedereen met de gewonnen prijzen van harte feliciteren. Wij wensen de deelnemers veel succes met de laatste loodjes dit schooljaar en zien iedereen graag terug in het volgende seizoen.

Als laatste grote dank aan onze sponsoren: Chapeau Productions, DJ FeestRay, Nouwens Transport, Hoeks Zonwering, Kober, Aartsen Fruit, Jumbo Dr. Struyckenplein, Supportersvereniging NAC Breda, Breda loco’s, Fitmasters, Goudsmederij van Oosterhout, EFDN, Fontys Hogescholen, Gemeente Breda, Massaverhuur en buursportcoach Geertruidenberg.