Op een warme en zonnige dinsdag gingen de speelrondes weer van start. De Parel trapte thuis hun wedstrijd af tegen de Zandberg. In de rust moest het thuisteam geloven aan een 0-5 achterstand. Ze lieten het er niet bij zitten en kwamen in de tweede helft beter terug. Desondanks de vele doelpunten, was het net niet genoeg en heeft de Zandberg gewonnen met 7-8.Minder spannend was het bij de Hoogakker tegen Olympia, waar de tegenpartij een ruime overwinning boekte met maar liefst 1-18 als eindstand.

De Internationale school speelde op een kleiner veld thuis tegen de Weerijs, waar ze na een sportieve wedstrijd de achterstand van de eerste helft niet meer wisten om te buigen. Het werd 5-28 voor de uitploeg. Dirk van Veen was de grote winnaar van de dinsdagmiddag. De ploeg in topvorm, versloegen koploper Ons SBO met 17-9 doormiddel van mooi teamspel, sportiviteit en de woman of the match werd Eef.

Op woensdag sloeg het weer om en speelde de teams in Geertruidenberg hun wedstrijden in de regen. Vonder 8 was tegen Biekorf 8 de bovenliggende partij. De goals vielen snel achter elkaar en het spel was lastig te verdedigen. Uiteindelijk wist de Biekorf toch het doel te treffen met een afstandsschot van Adam. Het werd 1-9. Ruif 7A tegen Hoge waai 7 werd een glibberige wedstrijd. Door de vele regen kregen ze te maken met een gladde ondergrond. Beide teams wisten toch doelpunten te maken. Hoge waai 7 won met 1-3.

Donderdag werd er maar één wedstrijd gespeeld binnen de NAC (ladies) Street League, de Rotonde tegen Tessenderlandt.